Linnda blogg

linnda blogg

lucrari.info, Solna kommun. gillar. lucrari.info är en sida för alla som följer min blogg. Hej vänner! Hoppas allt är fint med er och att ni haft en underbar helg. Jag mår jätte bra och har haft en riktigt fin och mysig helg. Dock har jag så ont i armarna. Jag tänkte tipsa alla er alla som bloggar om ett event som äger rum den 7:e november i So Stockholm (Jussi Björlings Allé 5) Kungsträdgården. Eventet är till för. Egentligen ville jag inte gå men fick ställa upp för grabbarna som så gärna ville se den och filmen var helt ok. Jag har fått så många frågor om min klänning. Angled Precision Brush , har en vinklad yta som passar perfekt till contour-, bronze- eller blushprodukter. Bild lånad från vackra Izabella Det var första gången jag testade på Yoga. Lindas Outfits , Lindas vardag 1 4. Under vår tid då vi bloggade som mest och var föräldralediga så hängde vi en del. linnda blogg Bild lånad från Malin. Det ska bli så kul att få se honom spricka av glädje på lördag när hans vänner och grannbarn kommer för att fira honom. En glad mamma och en trött William. Enda anledningen till att jag vill lämna det är för att jag vill testa mina egna vingar men jag stänger inga dörrar för vem vet jag kanske kommer tillbaka till vimedbarn i framtiden men just nu känner jag att bloggen behöver något nytt och behöver utvecklas. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, mobilen och kameran är fulla med en massa bilder och det känns som att jag varit borta i en vecka haha. Nya bloggen kommer att börja rulla imorgon eller överimorgon på den nya bloggsidan och därför kommer jag inte blogga förens allt är klart, för alla inlägg flyttas över. När vi var klara åkte vi till hotellet Haymarket. Lindas Outfits 2 Det kommer alltid vara vi och jag är så tacksam för att jag får dela livet med dig vid min sida. Laptop-kudde, Ipad-ställ, Netflix i 6 månader, bärbar laddare och lite mumsiga snacks. Tiden bara flyger iväg. Tre ner cabbade BMW bilar från  Drivenow  väntade på oss. Baywatch har premiär på fredag den 2 juni Huge asian boobs när barnen varit lediga i en vecka har det inte gått någon lesbeb porno på dom. Hoppas allt är fint med er. Efter danielle harris nude 3 år och 4 månader är det dags för mig att tacka vimedbarn för fantastiska dani divine nude. Så fint och genomtänkt upplägget var! När vi var linnda blogg i Gålö i sommars pratade vi om att resa men det lockade inte så mycket nu till hösten istället var vi sugna på spa, relax och avkoppling. linnda blogg

Linnda blogg -

Glassarna beställde jag från en favorit…. Lindas Outfits , Lindas vardag 10 Två riktigt glada barn innan avfärden till Parken Zoo   Bagera mamma, Bagera pappa skrev William hehe. Men jag får alltid frågor om hur jag hittar så mycket fint på Zara och andra butiker. Imorgon ska vi åka till Exploria, Nathalie har räknat ner dagarna och det lär bli en hysterisk dag där ute imorgon så behöver smala kraft med andra ord haha. Vill ha den jessie rodjers innan…. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy. Hej på er denna lördag vänner! God morgon, min morgon har inte varit sådär jätte bra. Det var dåligt uppstyrt och kön var flera meter lång.

Linnda blogg Video

REACTING TO MISS LEBANON 2018

Linnda blogg Video

Blogger Linda Ikeji with Toolz Killar och bilar hehe. Jag fick köra en av bilarna. Däremot i år har jag verkligen kunnat slappa av och njuta på ett helt annat sätt. Idag är det byta sängkläder som gäller och göra rent övervåningen…. Vi skulle ut och äta lunch på Mall of scandinavia och när vi kom dit var det helt beckmörkt i alla butiker och vi upptäckte sedan att kontoret också var utan ström.

Read Also

0 Comments on Linnda blogg

It seems to me it is excellent idea. Completely with you I will agree.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *